Naomi 34  ; wat een bijzondere ervaring een behandeling bij Marieke. Ze luistert en weet precies te vertellen waar de pijnklachten vandaan komen. Na anderhalf jaar tobben had ik na haar eerste behandeling al minder pijn in mijn rug.

Lindsey; moeder van Sam 6 weken- Op een rustige ontspannen manier is mijn zoontje behandeld en na twee keer zagen wij al effect in het slaapgedrag.

Carona; moeder van Evi 8 maanden- Omdat Evi weinig neiging tot beweging had kwamen we bij Jonneke terecht. We zijn nu een aantal weken verder, ze rolt- kruipt - slaapt beter en is over het algemeen een vrolijker kind. Bijzonder!                                                                        Zeker toen ons verteld werd hoe belangrijk goede bewegingen zijn voor het hele lijf maar ook later voor het leren waren we blij dat we geweest waren.

Antonie 39  Van een teamgenoot de tip gekregen om met mijn sportblessure een afspraak met Max te maken. Hij luistert goed naar je verhaal en vertelt tijdens de behandeling wat hij doet en waarom hij dit doet. Zo leer je zelf ook nog een iets over je lichaam!

Maaike  wat een topper is marieke! Ze heeft naast haar behandeling overlegd met mijn huisarts en dankzij de gezamenlijke inspanningen heb ik nu veel minder last van mijn suiker en de kwalen die daarmee samen hangen. De mensen in deze praktijk luisteren naar je en gaan voor je!

 
Marije 31 -Na een heftige bevalling besloot ik contact op te nemen met de praktijk van Jonneke voor onze dochter. We konden een week na de bevalling al terecht! 
Wat een fijne ervaring, waarbij Jonneke alles wat ze doet ook duidelijk uitlegt. Het voelde direct al heel vertrouwd. 
Parkeren is soms een uitdaging en de trap omhoog met een baby was wel sjouwen, maar met Jonneke haar hulp is het prima te doen. 
 
Hanneke 44  Voor ik bij Marieke terecht kwam had ik al ontzettend lang last van mijn rug. De fysiotherapeut wist het ook niet meer en stuurde me door. Heel verrassend werd niet alleen mijn rug , bekken en nek behandeld maar ook mijn buik. Na de eerste keer voelde ik al verlichting, nu ben ik bijna klachtenvrij en kom nog af en toe terug voor onderhoud.
 

Rian, een mevrouw van 65 . Als ik voor de eerste keer een afspraak heb bij Jonneke heb ik enorme vermoeidheids- en pijn klachten.

In het ziekenhuis iben ik al jaren uitgedokterd, ik kom mijn dag door met morfine. In het ziekenhuis hebben ze me na jaren behandelingen en medicatie verteld " dat ik er maar mee moet leren leven"

Als ik stofzuig moet ik daarna minimaal een dag bijkomen. Lopen gaat eigenlijk niet meer. De pijn in rug en heupen is dragelijk met de medicatie, maar nog steeds aanwezig.

 

Jonneke ;Rian is door de dagelijkse pijn en vermoeidheid verzuurt en voelt zich ellendig. Ze beschrijft zichzelf als een zombie, het enige gevoel wat nog doorkomt is pijn! Het hele zenuwstelsel staat al sinds de geboorte van haar tweeling op overleven en ze is totaal opgebrand.

 

Na een lang traject van veelal korte behandelingen omdat ze niet veel aankan  is ze nu vrij van medicatie. 

De pijnklachten zijn en blijven weg, ook bij inspanning.

Ze meldt trots dat ze weer op vakantie geweest zijn en dat ze vooraan de groep liep!!
 
 Onderstaand verhaal komt uit het BSM magazine.

Karel kwam bij mij als jongetje van 10 jaar. Gediagnosticeerd met PDDnos. Hij voelde zich onbegrepen door de kinderen in zijn klas en door de juf. Gevolg was dat hij nors en boos, met de armen over elkaar geslagen voor mij zat. Hij was niet van plan nog ergens aan mee te werken.

Al tijdens de anamneses begint hij steeds meer te stralen en mee te praten. Hij kan het dus niet helpen. Zijn informatieverwerking is zo anders dan bij de andere kinderen en daarom begrijpt hij hen niet en zij hem niet.

Met een pakket oefeningen en en een afspraak voor over 4 weken vertrekt hij drie uur later opge- lucht naar huis. “ Mama” zegt hij, “ jij snapt me een beetje, maar als de BSMtherapeut mijn moeder was zou ze me helemaal snappen.”

Het oefentraject met Karel heeft alles bij elkaar wel ruim anderhalf jaar geduurd. Er is osteopathie ingezet om blokkades in de schedel te behandelen en het oefenprogramma is steeds aangepast aan de vorderingen die gemaakt zijn en de problemen die

zich in de loop van het traject aandienden. Er waren oefeningen voor de visus, het gehoor, het even- wichtsorgaan en de sensorische integratie.

Karel verandert van een boos PDDnos kind in een vrolijk groep 8 kind. Hij maakt een enorm goede CITO test en mag naar het VWO onderwijs.
In de tweede klas bespreekt hij met zijn ouders dat hij zelf vind dat het stempel PDDnos niet meer past. Hij laat zich opnieuw testen bij de psycholoog en krijgt gelijk!

Het stempel mag en gaat eraf!!