Het jaar is bijna ten einde, de zorgverzekeraars zijn enorm in beweging!  Het is belangrijk om nu goed te kijken of uw zorgverzekeraar volgend jaar nog de zelfde dekking heeft. Van CZ en VGZ is al bekend dat zij heel veel therapieën niet meer gaan vergoeden volgend jaar. Wij vallen onder natuurgeneeskunde en worden op dit moment nog vergoed voorzover het zich nu laat aanzien. Kijk echter goed uw polisvoorwaarden door!

Binnen de praktijk is er veel gebeurd dit jaar. We hebben ons geschoold in vroeggeboortes en embryologie, zwangerschap en bevalling en we hebben weer veel nieuwe mogelijkheden aangeleerd om beter en gerichter te behandelen. Jonneke is er een poos uitgeweest vanwege een operatie en Marieke en Heidi hebben heel veel gewerkt om de praktijk goed door te laten lopen. Dat is heel goed gelukt naar tevredenheid van iedereen. Het is nog steeds een gezellige drukte op de maandag, woensdag en vrijdag in de Oostvoorstraat. Op sommige momenten vind je overal spelende kinderen.

We hebben weer veel nieuwe klanten met uiteenlopende problematieken mogen ontvangen, mooie behandelingen mogen afsluiten en nieuwe uitdagingen mogen aangaan. Er is op dit moment voor bepaalde dagen een wachttijd tot januari. We proberen dan in alle eerlijkheid spoed zo snel mogelijk toch in te plannen.