ATTENTIE onze mails komen regelmatig in de spam terecht.Wij beantwoorden uw mail doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen. Krijgt u geen antwoord van ons kijk dan eventueel in de spam.

In een intake van een uur tot anderhalf uur bekijken wij uitgebreid de anamnese, eventueel samen met ouders en proberen de oorzaken van het probleem boven tafel te krijgen. Vervolgens behandelen wij volgens de regels van de osteopathie of geïntegreerde technieken en u krijgt een oefenplan mee naar huis. Meestal is er na ongeveer een maand een vervolgafspraak die een drie kwartier tot een uur in beslag neemt.

Baby afspraken zijn ook thuis mogelijk. Afhankelijk van de afstand rekenen wij dan een kwartier extra behandeltijd. 

De kosten van een behandeling bedragen 95euro per uur en worden per pin afgerekend.

Jonneke is aangesloten bij de VBAG en RBCZ. Veel verzekeringen vergoeden de behandeling of een deel ervan. U kunt zelf navragen of u in aanmerking komt voor vergoeding van het consult of een deel ervan.

BTW nummer  NL 001720432B04

KVK nummer 34348936 

 

  • MARIEKE is lid van de NVO en ook geregistreerd bij het NRO. Deze instanties waken over de kwaliteits eisen van de beroepsgroep en behartigen de belangen van u als patiënt. Hierdoor worde de behandelkosten (deels) terugbetaald door de zorgverzekeraar.

 

KvK: 34348936